KARHU(8)

Varaa Firstbeat Hyvinvointianalyysi TÄÄLTÄ ja perehdy kanssani stressinhallinnan ja palautumisen tilanteeseesi.

Väsymys työpäivän jälkeen, alentunut työteho, sekä innottomuus tsempata terveellisten elämäntapojen parissa on monelle tuttua. Autan yrityksesi henkilöstöä innostumaan itsensä hoitamisesta – tästä hyötyy sekä työntekijä itse, mutta myös yrityksesi. Sillä tiedäthän kyllä mikä on yrityksesi tärkein voimavara!

Kyse ei ole siitä, että koittaisimme poistaa stressinaiheuttajia, vaan haluamme kokea stressiä vähemmän! Joten panostaminen omaan stressinsietokykyyn vaikuttaa koettuun stressiin – siis siihen miten raskaana arjen kokee. Ja tässä asiassa minä pystyn henkilöstöäsi auttamaan. Aloita varaamalla Hyvinvointivalmennus yrityksille

Hyvinvointivalmennus yrityksille-palvelu kattaa hyvinvointiaiheisia luentoja valitsemasi määrän (aiheita esim. ”Stressinhallinnasta rutiinia”, ”Elämäntapamuutos – hyvä idea mutta kun ei ehdi!” tai ”Palautumisesta priimaa – psykologinen irroittautuminen työstä”) sekä lämpimästi suosittelemani menetelmän:  Firstbeat Hyvinvointianalyysi, jolla kartoitamme kolmen päivän ajalta stressin ja palautumisen vaihtelun. 

Analyysin avulla tutkimme, missä vaiheessa yötä palauttava uni alkaa, mitkä tekijät päivän mittaan vaikuttavat stressipiikkeihin ja mitkä puolestaan alentavat niitä. Päivärytmi, harrastukset ja iltatoimet kertovat paljon siitä, miten keho ja mieli on koulutettu ottamaan stressiä vastaan ja millä tavalla kantokykyä voi parantaa. Etsimme myös keinoja priorisoida palautumista.

Suosittelen ottamaan Hyvinvointianalyysin henkilöstölle, sekä luentoja 1-3 riippuen siitä, mitkä osa-alueet henkilöstö kokee vaikuttavan jaksamiseensa.

Screenshot_20210417_114153

Firstbeat Hyvinvointianalyysi toteutetaan rintakehälle teipattavalla mittalaitteella kolmen vuorokauden ajan. Laite analysoi sykevälivaihtelua, mikä on tarkka mittari kertomaan sympaattisen ja parasympaattisen hermoston tilanteesta ja näin ollen stressin ja palautumisen tasapainosta. Analyysiin pääsee myös syke, leposyke, hengitystiheys ja aktiivisuus. Näiden kautta laite koostaa tarkan raportin ja piirtää selkeästi hetket, jolloin stressireaktiot ovat pinnassa, kuten myös paljastaa arvokkaat palautumishetket. Palautteenanto tehdään puhelimitse tai videopuhelulla.

Hyvinvointivalmennuksen hinta on 300€+alv/ luento ja Firstbeat Hyvinvointianalyysin yksilöhinta 185€ ja sisältää mittauksen, sähköisen raportin ja henkilökohtaisen palautteenannon etänä. Kysy myös tarjousta ryhmälle!