Työstä ja koulutuksesta

Olen oululainen fysioterapeutti, systemic business coach ja valmentaja. Aiemmalta koulutukseltani olen graafinen suunnittelija. Liikunta-alalla olen toiminut jo vuodesta 2004, viimeiset vuodet personal trainertiimin valmennuspäällikkönä. Fysioterapeuttina työskentelin tuki- ja liikuntaelinsairaiden parissa.

Halusin täydentää liikunta-alan osaamistani ja siksi opiskelin personal traineriksi, voimavalmentajaksi ja systemic business coachiksi. Nyt uusimpana minulla on meneillään psykologian aineopinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Näin voin palvella ihmisiä paremmin ja mahdollisimman laaja-alaisesti.

Perheestä

Minulla on kolme lasta, kaikki ihania pellavapäitä. Tykkään leipoa heidän kanssaan, käydä uimarannalla tai ravintolassa. Tyttäreni harrastaa ratsastusta ja pojat painia.

Yritän pitää kodistani ja itsestäni hyvää huolta ja toimia tällä tavoin esimerkkinä lapsilleni. Perhe-elämä ei mielestäni ole suorittamista varten. Se on suorituksesta vapaa alue, niin kivoine kuin hankaline hetkineen. Se on syy, miksi muita asioita teemme – jotta voisimme paremmin perheemme kanssa.

IMG_20200718_144012_resized_20201114_031859776

Harrastuksista

Harrastan voimanostoa ja minua kovasti kannustetaan kisaamaan siinä. Kilpaurheilu on sellainen, että siinä on päätettävä, että haluaa pärjätä. Tähän saakka minulle on riittänyt, että teen omat ennätykseni salilla, mutta eihän sitä koskaan tiedä jos kilpaura alkaakin kiinnostaa.

Ennätykseni tällä hetkellä ovat kyykky 135kg, salipenkki 85kg, kisapenkki 80kg ja maastaveto 140kg, oma kehonpaino 67kg.

Olen harrastanut nuorempana vaikka mitä, kuten ratsastusta, nyrkkeilyä, han moo dota, telinevoimistelua, lentopalloa ja kilpauintia.  Ala-asteikäisenä tykkäsin myös pelata pipolätkää poikien kanssa. Pidän myös lenkkeilystä ja ryhmäliikunnasta. Twerkkaustakin harrastin melkein kaksi vuotta ja ehkäpä jatkan sitä taas piakkoin. Siinä pääsee todellakin irroittautumaan arjesta.

Harrastan mielelläni sellaisia lajeja, mitä en itse osaa opettaa. Näin pääsee ammattilaisen roolista kertaheitolla irti, oppilaaksi. Se on hyvin vapauttavaa.

Muusta elämästä

Olen aika rento tyyppi. Pyrin pitämään asiat aitoina ja keskittymään oleelliseen. Pinnan kiillotus ei inspiroi.

Kuuntelen mieluummin Slipknotia kuin iskelmää.

Inhoan currya ja taidan – tai ainakin toivon olevani – sille allerginen.

Olen myös koirille ja hevosille allerginen,  mutta niistä kyllä pidän tosi paljon!

Ihmisissä minua kiehtoo yksilöllisyys. Jokaisella on ihan omanlaisensa elämä. Miten kukin maailmaa katsoo omasta näkökulmastaan, on todella kiinnostavaa.

IMG_20200807_181044_306

Tavoitat minut yhteydenottolomakkeen kautta sivun ylävalikosta tai:

hanna@karhucoaching.fi

040 9119 348 / Hanna Karhu

sekä somesta sivun yläosassa näkyvistä linkeistä.