Työstä ja koulutuksesta

Olen oululainen fysioterapeutti, systemic business coach, valmentaja ja kouluttaja. Aiemmalta koulutukseltani olen graafinen suunnittelija. Liikunta-alalla olen toiminut jo vuodesta 2004, viimeiset vuodet personal trainertiimin valmennuspäällikkönä. Fysioterapeuttina työskentelin tuki- ja liikuntaelinsairaiden parissa. Nyt toimin yrittäjänä valmennuksen parissa sekä koulutan uusia personal trainereita Trainer4youlla.

Halusin täydentää liikunta-alan osaamistani ja siksi opiskelin personal traineriksi, voimavalmentajaksi ja systemic business coachiksi. Suoritin myös psykologian perus- ja aineopinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Syksyllä 2023 aloitan psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutuksen. Näin voin palvella ihmisiä paremmin ja mahdollisimman laaja-alaisesti.

Perheestä

Minulla on kolme lasta, kaikki ihania pellavapäitä. Tykkään leipoa heidän kanssaan, käydä uimarannalla tai ravintolassa. Tyttäreni harrastaa ratsastusta ja pojat jalkapalloa. Miehelläni on kaksi tytärtä. Niinpä kotonamme on välillä viisi lasta ja kaksi koiraa. Vilinää siis riittää.

Yritän pitää kodistamme ja itsestäni hyvää huolta ja toimia tällä tavoin esimerkkinä lapsilleni. Perhe-elämä ei mielestäni ole suorittamista varten. Se on suorituksesta vapaa alue, niin kivoine kuin hankaline hetkineen. Se on syy, miksi muita asioita teemme – jotta voisimme paremmin perheemme kanssa.

IMG_20200718_144012_resized_20201114_031859776

Harrastuksista

Harrastan voimanostoa ja vuonna 2022 starttasikin kilpaurani kyseisessä lajissa. En ole erityisemmin kilpailuista innostuva henkilö, mutta tykkään muuten haasteista ja jännityksestä. Siksi päätin alkaa kisaamaan kovatasaoisessa IPF-sarjassa.

Ennätykseni tällä hetkellä ovat kyykky 145kg, salipenkki 85kg, kisapenkki 80kg ja maastaveto 150kg, oma kehonpainom ollessa 68kg.

Olen harrastanut nuorempana vaikka mitä, kuten nyrkkeilyä, han moo dota, telinevoimistelua, lentopalloa ja kilpauintia.  Ala-asteikäisenä tykkäsin myös pelata pipolätkää poikien kanssa. Pidän myös ratsastamisesta, lenkkeilystä ja ryhmäliikunnasta. Twerkkausta harrastin melkein kaksi vuotta ja crossfitissäkin on tullut käytyä opettelemassa muun muassa painonnostotekniikoita.

Harrastan mielelläni sellaisia lajeja, mitä en itse osaa opettaa. Näin pääsee ammattilaisen roolista kertaheitolla irti, oppilaaksi. Se on hyvin vapauttavaa.

Muusta elämästä

Olen aika rento tyyppi. Pyrin pitämään asiat aitoina ja keskittymään oleelliseen. Pinnan kiillotus ei inspiroi.

Kuuntelen mieluummin Slipknotia kuin iskelmää.

Inhoan currya ja taidan – tai ainakin toivon olevani – sille allerginen.

Olen myös koirille ja hevosille allerginen,  mutta niistä kyllä pidän tosi paljon!

Ihmisissä minua kiehtoo yksilöllisyys. Jokaisella on ihan omanlaisensa elämä. Miten kukin maailmaa katsoo omasta näkökulmastaan, on todella kiinnostavaa.

IMG_20200807_181044_306

Tavoitat minut yhteydenottolomakkeen kautta sivun ylävalikosta tai:

hanna@karhucoaching.fi

040 9119 348 / Hanna Karhu

sekä somesta sivun yläosassa näkyvistä linkeistä.