Haluatko parantaa työntekijöidesi suoriutumista, henkilökemioita tai ongelmanratkaisua?

Skrollaa alas päin ja lue lisää!

Coachingin avulla työntekijä vapauttaa voimavaransa oleellisten asioiden käyttöön!

Coachingin avulla työntekijä vapauttaa voimavaransa oleellisten asioiden käyttöön!

Meneekö henkilöstöpolitiikkaan liikaa energiaa?

Usein itse työ sujuu, mutta kommunikointi, henkilökemiat tai toimeenpano ontuu. Esihenkilöiden kaikki aika tuntuu valuvan henkilöstöpoliittisiin toimiin. Tuon ajan voisi käyttää tehokkaamminkin, eikö?

Systeeminen coaching (Systemic business coaching) on ratkaisu silloin, kun halutaan hyödyntää ulkopuolisen henkilön tarjoaamaa keskustelu- ja sparrausapua. Systeeminen coaching mahdollistaa työntekijän henkisen pääoman kehittämisen ja parantamisen. Siinä missä life coacghing keskittyy yksilön tavoitteisiin, business coachingissa otetaan mukaan myös organisaation tavoitteet.

Parempaa ajattelua. Enemmän tuloksia.

Systeemisyys tarkoittaa, että mihin tahansa tapahtumaketjun osaan vaikuttamalla voimme saada muutoksen aikaan lopputuloksessa. Tämä vaatii syiden ja seurausten suhteen ymmärtämistä. Usein olemme jumissa omassa tavassamme ajatella. Coach tuo syteemiin muutosta haastamalla  työntekijää ajattelemaan eri tavalla.

Esimerkiksi henkilökemioissa muutosta usein toivotaan tapahtuvan aina ”siinä toisessa” osapuolessa. Systeemisyyden avulla muutosta voimme tehdä itsessämme. Tämän avulla saamme aikaan yllättäviäkin muutoksia. Vaikutamme siihen ihmiseen, johon pystymme – eli itseemme.

DSC_7835_edited-1

Systeeminen business coaching ei ole strategista neuvontaa

Kyse ei ole konsultoinnista, vaan ajattelutavan muuttamisen valmentamisesta. Hyvin usein ongelmat työyhteisössä liittyvät johonkin ihan muuhun kuin itse työhön tai tuotteeseen. Esimerkiksi ihmissuhteet, motivaatio, stressinhallinta tai kommunikointi – nämä haasteet vievät työyhteisöltä voimavaroja ja vaikeuttavat tuloksekkaan työn tekemistä. Coaching on keino, jonka avulla työstämme juuri näitä haasteita ja vapautamme työntekijän voimavarat parempaan käyttöön.

Systeeminen coaching ei ole konsultointia, joten coach ei neuvo tai anna valmiita vastauksia. Coach on kiinnostunut coachattavan elämästä ja tavasta katsoa maailmaa, ja tukee häntä työelämän haasteissa ja uralla kehittymisessä. Coachingissa voidaan etsiä ratkaisuja ongelmiin, tai auttaa asiakasta kehittämään omia vahvuuksiaan.

Coaching ei myöskään ole terapiaa, mielenterveyden häiriöitä hoitaakseen on hakeuduttava terveydenhuollon piiriin. Aiemmat mielenterveyden ongelmat eivät kuitenkaan ole este coachingille.

Laaja-alainen osaaminen laadun takeena

Coachina olen moniosaaja: Systemic business coach-koulutuksen lisäksi olen ammatiltani fysioterapeutti, personal trainer ja voimavalmentaja. Opiskelen avoimessa yliopistossa psykologiaa ja olen laajentanut osaamistani useilla täydennyskoulutuksilla, kuten hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT), ihmisen palautumisen seurantaan, motivaation johtamiseen ja harjoittelun ohjelmointiin liittyen.

Näin laaja-alainen osaaminen coachingissa on hyvin harvinaista – tästä asiakas hyötyy valtavasti!

Tarjoan systeemistä coachingia joko yksittäisinä kertoina tai useamman tapaamisen sarjoina. Hinta yritykselle 300€ + alv 24% /hlö – 1,5h, ja tiimeille 1200€ + alv 24% – 1,5h.

Tarvittaessa voimme yhdistää coachingiin hyvinvointivalmennuksen yrityksille, katso lisää täältä

Kysy lisää tai varaa paikkasi coachingiin TÄÄLTÄ.