Haluatko parantaa työntekijöidesi suoriutumista, ongelmanratkaisukykyä ja kuormituksen hallintaa?

Systemic business coaching yrityksille mahdollistaa paremman henkisen kapasiteetin käyttöönoton ja parantaa henkilöstösi jaksamista. Työntekijäsi ovat tärkein voimavarasi.

Skrollaa alas päin ja lue lisää!

Coachingin avulla työntekijä vapauttaa voimavaransa oleellisten asioiden käyttöön!

Coachingin avulla työntekijä vapauttaa voimavaransa oleellisten asioiden käyttöön!

Pysyviä muutoksia hätäratkaisujen sijaan

Systeeminen coaching (Systemic business coaching) mahdollistaa työntekijän henkisen pääoman kehittämisen ja parantamisen. Hänen oma ajattelunsa kehittyy, itsetuntemus ja itseluottamus paranevat ja ongelmanratakaisukyky jalostuu. Kaikki tämä tapahtuu ajatusprosesseja työstämällä ja priorisointiin panostamalla. Työntekijän oma hyvinvointi lisääntyy jaksamisen parantuessa. Tämä on tärkeää sekä yleisen hyvinvoinnin, että työn tuloksellisuuden kannalta.

Parempaa ajattelua. Enemmän tuloksia.

Systeemisyys tarkoittaa, että mihin tahansa tapahtumaketjun osaan vaikuttamalla voimme saada muutoksen aikaan lopputuloksessa. Tämä vaatii syiden ja seurausten suhteen ymmärtämistä. Usein olemme jumissa omassa tavassamme ajatella. Coach tuo syteemiin muutosta haastamalla  työntekijää ajattelemaan eri tavalla.

DSC_7835_edited-1

Systeeminen business coaching ei ole strategista neuvontaa

Kyse ei ole konsultoinnista, vaan ajattelutavan muuttamisen valmentamisesta. Hyvin usein ongelmat työyhteisössä liittyvät johonkin ihan muuhun kuin itse työhön tai tuotteeseen. Esimerkiksi ihmissuhteet, motivaatio, stressinhallinta tai kommunikointi – nämä haasteet vievät työyhteisöltä voimavaroja ja vaikeuttavat tuloksekkaan työn tekemistä. Coaching on keino, jonka avulla työstämme juuri näitä haasteita ja vapautamme työntekijän voimavarat parempaan käyttöön.

Systeeminen coaching ei ole konsultointia, joten coach ei neuvo tai anna valmiita vastauksia. Coach on kiinnostunut coachattavan elämästä ja tavasta katsoa maailmaa, ja tukee häntä työelämän haasteissa ja uralla kehittymisessä. Coachingissa voidaan etsiä ratkaisuja ongelmiin, tai auttaa asiakasta kehittämään omia vahvuuksiaan.

Coaching ei myöskään ole terapiaa, mielenterveyden häiriöitä hoitaakseen on hakeuduttava terveydenhuollon piiriin. Aiemmat mielenterveyden ongelmat eivät kuitenkaan ole este coachingille.

Laaja-alainen osaaminen laadun takeena

Coachina olen moniosaaja: Systemic business coach-koulutuksen lisäksi olen ammatiltani fysioterapeutti, personal trainer ja voimavalmentaja. Opiskelen avoimessa yliopistossa psykologiaa ja olen laajentanut osaamistani useilla täydennyskoulutuksilla, kuten hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT), ihmisen palautumisen seurantaan, motivaation johtamiseen ja harjoittelun ohjelmointiin liittyen.

Näin laaja-alainen osaaminen coachingissa on hyvin harvinaista – tästä asiakas hyötyy valtavasti! Tällä tavoin saamme tarvittaessa linkitettyä coachingiin fyysisen hyvinvoinnin kehittämisen, terveellisen ruokavalion, palautumisen priorisoinnin ja mielentaitojen harjoittelun.

Kysy rohkeasti lisää.

Hinta yksityishenkilöille 125€/1,5h (sis. alv) ja yritykselle 300€/1,5h +alv 24%.

Kysy lisää tai varaa paikkasi coachingiin TÄÄLTÄ.